SPONSORERET indhold
Koteletter med bagte, timiankrydrede sommergrøntsager
Af: Mikkel Adsbøl og Colourbox
Foto: Mikkel Adsbøl og Colourbox
(4 pers.)
Ingredienser
16 cocktailtomater
2 sommerløg, gerne rødløg
1 lille håndfuld små timiankviste
4 spsk. olivenolie
salt, peber
4 koteletter, f.eks. af frilandsgris
2 spsk. olie til stegning
4 dl æblemost
Tilbehør:
madbrød
- Skær tomaterne i halve og løgene i både. Bland grønsagerne i et smurt ovnfast fad. Drys timian over. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.
- Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. ½ time.
- Krydr koteletterne med salt og peber. Brun dem på begge sider i olie. Steg dem herefter 3-4 min. på hver side. Tag koteletterne af panden. Hæld æblemosten på panden, og kog det ind, til det er sirupsagtigt. Vend koteletterne i æblesiruppen på panden.