Koteletter med rugbrødsskorpe
SPONSORERET indhold

Koteletter med rugbrødsskorpe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv en anderledes opskrift på koteletter.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
19. aug. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
50 g revet rugbrød
1 lille fed hvidløg
1 tsk friskhakket eller 1/2 tsk tørret salvie (dild eller estragon kan også anvendes)
1 spsk olivenolie
2 store koteletter
2-3 tsk Dijonsennep
salt og peber
Tilbehør: f.eks. en grønsagsblanding med pasta

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Bland revet rugbrød med knust hvidløg, salvie, salt og peber og rist det.
  3. Krydr koteletterne med salt og peber og brun dem på en pande med olie ca. 2 min. på hver side.
  4. Læg dem i et ovnfast fad og smør oversiden med sennep.
  5. Drys rugbrødsblandingen over og sæt fadet i ovnen ca. 10 min.