Koteletter med spinat og ost
SPONSORERET indhold

Koteletter med spinat og ost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv denne eksotiske variant af koteletter som er tilberedt sammen med spinat og ost.

22. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/koge/bagetid: 18 min.
2 tykke koteletter á 180-200 g
15 g smør
1 pakke frossen stuvet spinat, 450 g
muskatnød
50 g revet ost
salt og peber
Tilbehør:
kogte, stegte eller bagte kartofler

  1. Tænd ovnen på 225 grader. Krydr koteletterne og brun dem på en varm pande med smør.
  2. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
  3. Varm spinaten efter pakkens anvisning, smag til med revet muskatnød, salt og peber og fordel den over koteletterne.
  4. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen ca. 10 min. Server med det valgte tilbehør