SPONSORERET indhold
Kræmmerhuse med abrikosskum
12 stk.
Ingredienser
12 købte små kagekræmmerhuse
Abrikosskum:
10 tørrede orange abrikoser
saft fra 1 appelsin
1 spsk. sukker
korn fra ½ vaniljestang
1 spsk. Grand Marnier likør
2½ dl piskefløde
Pynt:
12 mynte- eller citronmelisseblade
- Skær abrikoserne i små tern, og kom dem i en lille gryde med appelsinsaft, sukker og vaniljekorn. kog det hele op, og blend det med en stavblender. tilsæt grand marnier, og lad det køle helt af.
- Pisk fløden til skum, og vend abrikosmassen rundt i fløden lige inden servering. Smag skummet til med grand marnier.
- fordel abrikosskummet i kræmmerhusene lige inden servering, og pynt med et lille friskt blad. Stil kræmmerhusene i en skål med sukker, så de står solidt. Spis dem straks, så de ikke bliver bløde.