Kræmmerhuse med abrikosskum
SPONSORERET indhold

Kræmmerhuse med abrikosskum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
29. apr. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
12 stk.

Ingredienser

12 købte små kagekræmmerhuse
Abrikosskum:
10 tørrede orange abrikoser
saft fra 1 appelsin
1 spsk. sukker
korn fra ½ vaniljestang
1 spsk. Grand Marnier likør
2½ dl piskefløde
Pynt:
12 mynte- eller citronmelisseblade

  1. Skær abrikoserne i små tern, og kom dem i en lille gryde med appelsinsaft, sukker og vaniljekorn. kog det hele op, og blend det med en stavblender. tilsæt grand marnier, og lad det køle helt af.
  2. Pisk fløden til skum, og vend abrikosmassen rundt i fløden lige inden servering. Smag skummet til med grand marnier.
  3. fordel abrikosskummet i kræmmerhusene lige inden servering, og pynt med et lille friskt blad. Stil kræmmerhusene i en skål med sukker, så de står solidt. Spis dem straks, så de ikke bliver bløde.