SPONSORERET indhold
Kransekage
Det er så nemt at lave kransekagekonfekt, og har du bare prøvet det en gang, ved du, at du har fat i en sikker vinder.
ca. 30 stk.
Ingredienser
Kransekage
100 g smuttede mandler
50 g sukker
3 æggehvider
500 g marcipan
Glasur:
1-2 tsk. pasteuriseret æggehvide sigtet flormelis
- Kør mandler og sukker til mel i foodprocessoren. Tilsæt æggehviderne, og kør massen jævn.
- Pluk marcipanen i småstykker, og kør dem sammen med det øvrige i blenderen.
- Skrab massen ud af maskinen, og fyld den i en sprøjtepose med tylle, der kan være glat eller takket.
- Sprøjt kransekagemassen ud på bagepapir, og bag kagerne ved 200 gr. i 8-10 min. Gerne med en ekstra bageplade underneden, da kransekagedej nemt brænder på.
- Rør flormelis og æggehvide sammen, og fyld det i en frostpose. Klip et lille hjørne af posen, og pynt, som du synes.