Krydrede kalvefrikadeller
SPONSORERET indhold

Krydrede kalvefrikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

22. feb. 2012 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 1/2 dl franskbrødskrumme
2 dl mælk
3 fed finthakkede hvidløg
4 soltørrede tomater fra olielage
400 g hakket, magert kalvekød eller kalv og flæsk 10-12 % fedt
1 1/2 tsk. salt
2 spsk. revet løg
1 spsk. hakket persille
1 æg
peber
10 g smør og 1 spsk. olie til stegning
Tilbehør
Kartofler og en blandet salat

  1. Kom franskbrødskrummen i en skål, og hæld mælken over. Rør hvidløg og tomater i små tern i, og lad det trække i 10 min. Rør kødet med salt, og rør mælkeblandingen i. Tilsæt de øvrige ingredienser. Lad farsen hvile ca. 30 min. i køleskabet.
  2. Steg farsen til frikadeller på en pande i en blanding af smør og olie. Kasser stegefedtet, straks frikadellerne er færdigstegt.
  3. Server frikadellerne med det foreslåede tilbehør.
  4. Energi pr. person: 1980 kilojoule Energifordeling: Protein: 29 g – 25 % Kulhydrat: 56 g – 48 % Fedt: 14 g – 27 %