Krydrede minifrikadeller i pasta
Foto: Mikkel Adsbøl | Nem og lækker aftensmad med pasta og kødboller.
Hendes Verden

Krydrede minifrikadeller i pasta - opskrift fra Hendes Verden

Krydrede minifrikadeller i pasta

Nem pastaret med krydrede kødboller, pasta og friske tomater. Når du laver frikadellerne, så overvej at lave en dobbelt portion og frys halvdelen ned. Så har du nem mad en anden dag. hvor du blot skal koge pastaen og hakke tomaterne.

Af Bente Nissen Lundsgaard 07.jun.2017 Mad

40 MIN.

4 personer


Fars:
500 g hakket svinekød eller en blanding af svine- og kalvekød, maks. 10 % fedt
1½ tsk. salt
peber
1 lille revet løg, ca. 2 spsk.
1 æg
4 spsk. hvedemel
2 dl mælk
1 tsk. finthakket chili
2 fed finthakkede hvidløg
2 tsk. oregano
10 g smør og 1 spsk. olivenolie til stegning

Desuden:
300 g pasta f.eks. bånd
500 g tomater, i små tern
1-2 fed finthakket hvidløg
2 spsk. olivenolie
salt, peber
2 dl friskrevet parmesan
oliven

Pynt: Friske basilikumblade

Tilbehør: Grøn pesto

Sådan laver du pasta med krydrede kødboller

  1. Rør farsen med chili, hvidløg og oregano. Form farsen til små frikadeller, og steg dem i smør og olie på en pande, til de er gennemstegte.
  2. Kog og afdryp pastaen efter anvisning på emballagen.
  3. Bland tomat hvidløg, olivenolie, salt og peber. Vend tomatblandingen i pastaen. Kom parmesan og oliven på. Pynt med basilikum.
  4. Servér pastaen til frikadellerne sammen med en god pesto.
Henter...