Krydret appelsinkylling med mandler
SPONSORERET indhold

Krydret appelsinkylling med mandler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
20. nov. 2013 | Opskrift | Hjemmet
4 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 30min.
Stegetid: ca. 45 min.
Ikke fryse-egnet
1 kylling (parteret i 8 stykker)
2 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
ca. 10 kryddernelliker
2-3 appelsiner (både)
2 gulerødder (skiver)
1 lille knoldselleri (stykker)
2 tsk rosa peberkorn
5 hele stjerneanis
50 g rosiner
3 dl appelsinjuice
Drys:
50 g usmuttede mandler (hakkede)
2-3 spsk bredbladet persille (hakket)
Tilbehør:
Brød

  1. Gnid kyllingestykker med olie og krydr med salt og peber. Stik nelliker i appelsinbådene og læg dem sammen med gulerødder, selleri, krydderier og rosiner i et ovnfast fad og hæld juice ved.
  2. Steg retten i ca. 45 min. ved 200 grader, til kødet er gennemstegt. Drys med mandler og persille og servér med brød.