Krydret fiskesuppe
SPONSORERET indhold

Krydret fiskesuppe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 323 kcal<br> Protein 42 g 53 %<br> Kulhydrat 16 g 21 %<br> Fedt 9 g 26 %<br> Kostfibre 2 g<br>

Af: Mikkel Adsbøl & Lars Ranek Foto: Mikkel Adsbøl & Lars Ranek
23. jan. 2015 | Opskrift | Hjemmet
1 person

Ingredienser

Ingredienser:
170 g langefilet
50 g løg
100 g bladselleri
1 tsk. smør, økologisk
1 fed hvidløg
1 tsk. hakket frisk ingefær
¼ tsk. stødt koriander
¼ tsk. gurkemeje
¼ tsk spidskommen
1 tsk. karry
1 stk. paprika
2 dl fiskebouillon (2 dl vand + 2 tsk. fiskebouillonpulver)
60 g drænet yoghurt
salt & peber

  1. Hak løget og snit bladsellerien.
  2. Varm en gryde med smørret og svits grønsagerne i et par minutter.
  3. Hak hvidløg og ingefær helt fint og tilsæt det sammen med alle krydderierne.
  4. Kom vand og bouillon ved og lad suppen koge i 10 minutter, til grønsagerne er helt møre.
  5. Kom suppen i en blender med yoghurt.
  6. Kom den blendede suppe tilbage i gryden og smag den til med salt og peber.
  7. Damp fisken i en anelse vand i et par minutter.
  8. Kom suppen i en dyb tallerken og læg fisken i suppen.
  9. Pynt suppen med en bladselleri eller anden krydderurt.