Ingredienser
Ingredienser:
170 g langefilet
50 g løg
100 g bladselleri
1 tsk. smør, økologisk
1 fed hvidløg
1 tsk. hakket frisk ingefær
¼ tsk. stødt koriander
¼ tsk. gurkemeje
¼ tsk spidskommen
1 tsk. karry
1 stk. paprika
2 dl fiskebouillon (2 dl vand + 2 tsk. fiskebouillonpulver)
60 g drænet yoghurt
salt & peber
- Hak løget og snit bladsellerien.
- Varm en gryde med smørret og svits grønsagerne i et par minutter.
- Hak hvidløg og ingefær helt fint og tilsæt det sammen med alle krydderierne.
- Kom vand og bouillon ved og lad suppen koge i 10 minutter, til grønsagerne er helt møre.
- Kom suppen i en blender med yoghurt.
- Kom den blendede suppe tilbage i gryden og smag den til med salt og peber.
- Damp fisken i en anelse vand i et par minutter.
- Kom suppen i en dyb tallerken og læg fisken i suppen.
- Pynt suppen med en bladselleri eller anden krydderurt.