Krydret kyllingeret
SPONSORERET indhold

Krydret kyllingeret

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kylling på en helt ny og spændende måde.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min.
300 g kyllingeinderfilet
salt og peber
½spsk olie
1 rødløg (finthakket)
1 peberfrugt (fintsnittet)
125 g majskerner
125 g hytteost
½tsk stødt spidskommen
4 tortillaer
1-2 dl tacosovs (eller salsa)
Tilbehør:
Cemefraiche
frisk koriander
evt. kogte ris

  1. Tænd ovnen på 200 grader. Del inderfileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med olie.
  2. Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.
  3. Fordél halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt.
  4. Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosovs over. Sæt fadet i ovnen 20-25 min.
  5. Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.
  6. Servér evt. med kogte ris.