Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Stege/bagetid: 30 min.
300 g kyllingeinderfilet
salt og peber
½spsk olie
1 rødløg (finthakket)
1 peberfrugt (fintsnittet)
125 g majskerner
125 g hytteost
½tsk stødt spidskommen
4 tortillaer
1-2 dl tacosovs (eller salsa)
Tilbehør:
Cemefraiche
frisk koriander
evt. kogte ris
- Tænd ovnen på 200 grader. Del inderfileterne på langs, krydr dem med salt og peber og brun dem på en pande med olie.
- Bland grønsager og hytteost i en skål og krydr med spidskommen, salt og peber.
- Fordél halvdelen af grønsagsblandingen på de 4 tortillaer. Læg kylling og resten af grønsagsblandingen ovenpå og rul tortillaerne stramt.
- Læg dem i et smurt, ovnfast fad og hæld tacosovs over. Sæt fadet i ovnen 20-25 min.
- Dryp med cremefraiche og drys med frisk koriander.
- Servér evt. med kogte ris.