Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Krydret laks i ovn.

Opskrift på krydret laks i ovn

Krydret laks i ovn

En dejlig fiskeret, som ikke behøver at tage lang tid at lave, og så er den tilmed sund.

Bedømmelse
Krydret laks i ovn til 4 personer

Krydret laks i ovn

500 g laksefilet uden skind smør til fadet


Krydderblanding:
1 tsk. sambal oelek
3 spsk. hakket persille
2 fed finthakket hvidløg
1 tsk. garam masala, indisk blandingskrydderi
3 spsk. citronsaft
1 tsk. salt


Tilbehør:
Løse ris smagt til med citronsaft og snittet forårsløg samt dampet spinat drysset med sesamfrø.

Sådan laver du krydret laks i ovn

1. Bland alle ingredienserne til krydderblandingen sammen. Læg fisken i et smurt, ovnfast fad, smør krydderblandingen over, og stil fadet i ovnen på midterste ovnribbe ved 200 gr. i ca. 15 min

 

2. Server fisken med det foreslåede tilbehør.

ingredienser

6

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Fisk

specialkost

kategori

Hovedret

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

tags

laks
Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok