Ingredienser
Arbejdstid:
25 min.
Kogetid:
10 min.
Ikke fryse-egnet
2 dl appelsinsaft (gerne af blodappelsin)
1 dl citronsaft
1-2 fed hvidløg
½ tsk knust tørret chili eller ½ frisk chili
1 lille rødløg
2-3 stilke blegselleri
1 rød peberfrugt
300 g rejer
1-2 spsk olivenolie
1 bdt frisk koriander
salt
Tilbehør: grøn salat, citronbåde og brød
Fremgangsmåde: Sådan laver du en krydret rejecocktail
- Kog appelsinsaft, citronsaft og knust hvidløg 10 min. og hæld det over i en skål.
- Tilsæt knust eller finthakket chili og lad det afkøle.
- Pil rødløget, halver det og snit det meget fint.
- Skræl selleristilkene og snit dem fint på skrå.
- Vask peberfrugten og skær den i tynde strimler.
- Vend rejer sammen med grønsager og den afkølede marinade.
- Tilsæt olivenolie, hakket koriander og smag til med salt.
- Anret i portionsglas eller en skål med fintsnittet grøn salat og citronbåde.