Krydret varm chokolade med appelsinskum
SPONSORERET indhold

Krydret varm chokolade med appelsinskum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
16. dec. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
10 min.
Kogetid:
5 min.
Ikke fryse-egnet
(2 pers.)
1 dl piskefløde
2 tsk fintrevet appelsinskal
1/2 l mælk
1 stk hel kanel
2 hele nelliker
1 stjerneanis
50 g mørk chokolade (hakket)
2-3 tsk rørsukker

  1. Pisk fløde og fintrevet appelsinskal til skum og stil det koldt.
  2. Varm mælk og krydderier – uden at den koger og si det over den hakkede chokolade.
  3. Rør til chokoladen er opløst og smag evt. til med sukker.
  4. Fordel den varme drik i 2 kopper, læg appelsinflødeskum på og server straks.