Ingredienser
Arbejdstid:
20 min.
Koge/stegetid:
20 min.
Ikke fryse-egnet
2 stk. kyllingebryst
½ spsk olivenolie (eller smør)
frisk estragon
6 cocktailtomater (eller blommetomater)
1 skalotteløg (finthakket)
1 fed hvidløg (finthakket)
½ dl hvidvin
1 dl piskefløde
ca. 1 tsk dijonsennep
salt og peber
Tilbehør: nye kartofler, ris eller brød
- Krydr kødet med salt og peber og brun det på en pande med olie eller smør.
- Læg et par estragonblade på kødet, skru lidt ned og steg det ca. 5 min. på hver side.
- Læg tomater ved de sidste par min. Tag det af panden og hold det varmt.
- Steg skalotteløg og hvidløg et par min. på panden og tilsæt vin. Kog det næsten væk og tilsæt fløde.
- Kog det igennem under omrøring og smag til med hakket estragon, sennep, salt og peber.
- Anret kød og tomater på varme tallerkner og hæld sovsen omkring. Servér med det valgte tilbehør.