Kylling i karry med sorte ris
Foto: Maria Nørregaard | Kylling i karry med sorte ris
fit living

Kylling i karry

Kylling i karry med sorte ris

Del på

Nem opskrift på kylling i karry - her i en sund version serveret med sorte ris.

Af Vibeke Lehn | 28.jan.2017 | Mad

25 MIN.

Kylling i karry til 4 personer

500 g kyllingebrystfilet
salt, peber
1 spsk rapsolie
1-2 tsk karry, evt. karrypasta efter ønsket styrke
2-3 groftskårne løg
1-2 udkernede belle de boskoop-æbler i store tern
1-2 dl kyllingebouillon
2-3 fintsnittede forårsløg
frisk kørvel eller hakket persille
Tilbehør:
300 g sorte eller røde ris, evt. fuldkornsris

  • Energi pr. person

    570 Kcal

    Fedt 22 %

    Protein 25 %

    Kulhydrat 53 %

  • Type

  • Kategori

Sådan laver du kylling i karry

1. Dup kyllingekødet tørt, skær det i tern på 2-3 cm og drys salt og peber på. Varm olien og svits karryen heri i et par minutter.

 

2. Steg kyllingekødet 3-4 minutter under omrøring. Kom løg og æbler i panden og steg videre i 2-3 minutter. Tilsæt bouillon, lad det hele snurre i 5-6 minutter og smag til med salt og peber.

 

3. Drys retten med forårsløg samt frisk kørvel og server med sorte ris. 


Tips: Du kan købe sorte og røde ris i de fleste supermarkeder. De er både sunde og smukke at se på.


Energi pr. person: 570 kcal, fedt 22%, protein 25%, kulhydrat 53%

Del på
Kommentarer (0)