Kylling i karry med sorte ris
SPONSORERET indhold

Kylling i karry med sorte ris

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem opskrift på kylling i karry - her i en sund version serveret med sorte ris.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Nørregaard
28. jan. 2017 | Opskrift | Fit living
Kylling i karry til 4 personer | Total: 25 min

Ingredienser

500 g kyllingebrystfilet
salt, peber
1 spsk rapsolie
1-2 tsk karry, evt. karrypasta efter ønsket styrke
2-3 groftskårne løg
1-2 udkernede belle de boskoop-æbler i store tern
1-2 dl kyllingebouillon
2-3 fintsnittede forårsløg
frisk kørvel eller hakket persille
Tilbehør:
300 g sorte eller røde ris, evt. fuldkornsris

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    570 Kcal
  • Fedt:
    22 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    53 %

Sådan laver du kylling i karry

1. Dup kyllingekødet tørt, skær det i tern på 2-3 cm og drys salt og peber på. Varm olien og svits karryen heri i et par minutter.

 

2. Steg kyllingekødet 3-4 minutter under omrøring. Kom løg og æbler i panden og steg videre i 2-3 minutter. Tilsæt bouillon, lad det hele snurre i 5-6 minutter og smag til med salt og peber.

 

3. Drys retten med forårsløg samt frisk kørvel og server med sorte ris. 


Tips: Du kan købe sorte og røde ris i de fleste supermarkeder. De er både sunde og smukke at se på.


Energi pr. person: 570 kcal, fedt 22%, protein 25%, kulhydrat 53%