Kylling i krydret kokos & nudelsalat
SPONSORERET indhold

Kylling i krydret kokos & nudelsalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Giv din kylling masser af smag, og server den med friske grønsager.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
15. apr. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

500 g kyllingebryst

Marinade:
1 dl kokosmælk
1 spsk reven ingefær
1-2 fed knust hvidløg
1 tsk chilipulver
½ tsk gurkemeje
½ tsk stødt kardemomme
salt, peber
olie til stegning

Nudelsalat:
300 g fuldkornsnudler
250 g broccolibuketter
1 håndfuld spinatblade
1 håndfuld mynteblade
1 agurk
1 snittet rødløg
2 tsk sesamolie
lidt sød paprika
limesaft

Sådan gør du: Skær kyllingekødet i store stykker, kom dem i en skål, og bland dem omhyggeligt med kokosmælk og krydderier. Dæk skålen med plastfilm, og lad kyllingekødet trække i mindst 1 time. ag kødet op, dup det let med køkkenpapir, og sæt det på spid. Steg spiddene i olie på en varm pande i 2-3 minutter på hver side. Bland ingredienserne til salaten, og smag til med sesamolie, limesaft, paprika samt salt og peber. Server salaten med de varme spid.

● ● ● Energi pr. person: 610 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%