Kylling i rød karry
Ingredienser
1 dåse kokosmælk
1½ tsk rød karrypasta
1 tsk citrongræs, finthakket
lidt chili, skåret i tynde skiver
300-400 g kylling, skåret i strimler
2 dl vand
1 bundt forårsløg, skåret i mindre stykker
2 gulerødder
1½ tsk sukker
lidt salt
ca. 1 spsk Fish Sauce
1 lime, saften heraf.
Tilbehør: kogte jasmin ris.
Sådan gør du
Hæld kokosmælk i en gryde og opvarm det. Rør herefter rød karry og citrongræs ud i den kogende kokosmælk. Tilsæt kyllingekød i strimler og kog det 6-8 min., indtil det er færdigtilberedt (kokosmælken skiller lidt under denne kogning, men den samler sig, når resten af ingredienserne kommer i).
Tilsæt vand og grøntsagerne og kog 4-5 min. Krydr med sukker, Fish Sauce og limesaft.
Servér kylling i rød karry med kogte jasminris
TIP
Hvis du kan få fat i Kaffirlime blade, så tilsæt to fintsnittede blade kort før servering.