SPONSORERET indhold
Kylling i wrap opskrift
Kylling i wrap med en lækker sprød salat på blandt andet spidskål, mynte og koriander. Perfekt til frokost og aftensmad.
4
Ingredienser
250-300 g kyllingeinderfilet
salt, peber
½ tsk groft knuste korianderfrø
olivenolie til stegning
reven skal og saft af 1-2 økologiske lime
4 fuldkornswraps
frisk koriander
Salat af rød og grøn spidskål:
ca. ½ liter fintsnittet rød og grøn spidskål
1 bdt. fintsnittede forårsløg
et par kviste frisk mynte
1 spsk olivenolie
1 bæger græsk yoghurt
lime
Sådan gør du:
- Del og drys kyllingekødet med salt, peber og koriander. Brun det på alle sider.
- Tilsæt limeskal og -saft, og steg videre i 4-5 minutter.
- Lun de store wraps, fyld dem med kylling samt koriander, og server med salat, græsk yoghurt og lime.
- Bland alle ingredienser til salaten, og smag den til med lidt god olivenolie, salt og peber.
Energi pr. person: 400 kcal, fedt 28 %, protein 26 %, kulhydrat 46 %