Sådan laver du kylling med brombær og estragon
SPONSORERET indhold

Nem mandagsmiddag: Kylling med brombær og estragon

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Supernem hverdagsmad, der smager af en million! Servér gerne en stor, fyldig salat til den lækre kylling.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
28. aug. 2016 | Opskrift | ALT for damerne
Til 4 personer | Total: en time

Ingredienser

Nem kylling med brombær og estragon


1 kg nye kartofler
1 kylling
1 økologisk citron
3-4 spsk olivenolie
salt
300 g brombær
2 håndfulde estragon

Sådan laver du kylling med brombær og estragon:

Skrub kartoflerne, halvér dem, dryp dem med lidt olivenolie og salt, og kom dem i et ovnfast fad. Bag dem ved 220 grader i 10 min.

Partér imens kyllingen. Skær den i 10 stykker (overlår, underlår, bryst halveret og vinger).

Skær citronen i skiver, og vend citronskiver og kylling med kartoflerne. Dryp med en smule mere olie og salt, og steg hele balladen i den varme ovn i 45-60 min, eller til kyllingen er gennemstegt. Vend rundt undervejs.

Vend brombær og estragon forsigtigt med det hele, og varm dem med i ½-1 minut.

PRØV OGSÅ: Nye rødbeder med solbær