Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer
SPONSORERET indhold

Kylling med chili-ingefær-marinade og salat med ærtespirer

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nemt og lækkert med en dejlig spicy smag. 

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
22. jun. 2016 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

3-4 kyllingebryster
1 tsk ingefær, fintrevet
1½ spsk soja, f.eks. tamari
1 fed hvidløg, finthakket
1½ spsk olivenolie
1 tsk chili, finthakket
lidt blandet salat eller spinat
75 g ærtespirer
½-1 lime, saft heraf

Sådan gør du

Krydr kødet med lidt salt og peber og olivenolie, og grill det, til det er gennemstegt 15-20 minutter. Bland ingefær med soja, hvidløg, olivenolie og chili. Skær kødet i skiver, og hæld marinaden over kødet.

Bland salat og ærteskud, og bland med lidt limesaft. Anret det på et fad, og kom skiver af kylling med chili-ingefær-marinade over.

Server kylling med chili-ingefær-marinade, salat og ærtespirer, og spis brød til.