Kylling med kokosmælk og rød karry
Kylling med kokosmælk og rød karry

Kylling med kokosmælk og rød karry

Kylling med kokosmælk og rød karry

Kylling med kokosmælk og rød karry - nem og lækker hverdagsmad, som hele familien ka' li'.

Sponseret indhold Af 26.maj.2017 Mad

25 MIN.

4 personer

2 poser Uncle Ben’s® Jasminris
4 kyllingefileter
1 spsk olie
2 fed hvidløgs
1/2 porre
2 gulerødder
1 peberfrugt
1 tsk rød karrypasta
1 spsk olivenolie
1 spsk honning
2 limefrugter
2 ml kyllingebouillon
2 tsk soja
4 dl kokosmælk
1 spsk majsstivelse
425 g babymajs

Sådan laver du kylling med kokosmælk og rød karry

1. Kog ris efter anvisningerne på pakken.


2. Skær porren, peberfrugten og gulerødder i tynde skiver og sauter grøntsagerne over medium varme i en tyk bundet gryde.

SE MERE: Saftige hakkebøffer med ris og tzatziki


3. Skær kyllingen i strimler og svits i lidt olie på en pande. Tilføj grøntsagerne.


4. Pres limen over kyllingen.


5. Pres hvidløg. Tilsæt sesamolie (eller olivenolie), rød karry, soya og lidt honning. Steg alt i endnu et par minutter, så krydderierne kan “svitse” lidt.

PRØV OGSÅ: Bagte søde kartofler med karamelliserede løg og gedeost


6. Tilsæt kyllingebouillon og kokosmælk. Lad det simre i 6-8 minutter. Saucen jævnes med majsstivelse blandet med vand for at gøre gryderetten mere cremet.


7. Tilføj mini majs.


8. Serveres med ris. Husk, at være ekstra omhyggelig med at vaske kniven og skærebræt, som du brugte til kyllingen.

Henter...