Kylling med mango og cashewnødder
En asiatisk inspireret salat, der forener det salte, søde og sprøde.
Ingredienser
300 g kylling i strimler
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 spsk tørret citrongræs (eller ½ frisk citrongræs)
50 g sukkerærter
3 spsk Fish Sauce
saften fra en lime
3-5 dråber flydende sødemiddel
1 bundt koriander, plukket
salt og peber
1 mango, finthakket
3-4 alm. tomater, finthakket
1 stort blad iceberg
40 g cashewnødder.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:450 Kcal
Sådan laver du kylling med mango:
Steg kyllingestykkerne i meget varm olie i ca. 4 -5 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem op fra panden.
Kom hvidløg og skiver af rød chili på panden i ca. 1 min. Kom kyllingen på igen i. Efter 1 minut tilsættes sukkerærter, Fish Sauce, limesaft, flydende sødemiddel, halvdelen af korianderen, salt og peber.
Lige inden servering blandes finthakket mango og tomat i retten. Anret retten på stort iceberg-blad. Pynt med cashewnødder og resten af korianderen.