Opskrift på kylling med mango og cashewnødder
SPONSORERET indhold

Kylling med mango og cashewnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En asiatisk inspireret salat, der forener det salte, søde og sprøde.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
20. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

300 g kylling i strimler
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 spsk tørret citrongræs (eller ½ frisk citrongræs)
50 g sukkerærter
3 spsk Fish Sauce
saften fra en lime
3-5 dråber flydende sødemiddel
1 bundt koriander, plukket
salt og peber
1 mango, finthakket
3-4 alm. tomater, finthakket
1 stort blad iceberg
40 g cashewnødder.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal

Sådan laver du kylling med mango:

Steg kyllingestykkerne i meget varm olie i ca. 4 -5 minutter, til de er næsten gennemstegt. Tag dem op fra panden.

Kom hvidløg og skiver af rød chili på panden i ca. 1 min. Kom kyllingen på igen i. Efter 1 minut tilsættes sukkerærter, Fish Sauce, limesaft, flydende sødemiddel, halvdelen af korianderen, salt og peber.

Lige inden servering blandes finthakket mango og tomat i retten. Anret retten på stort iceberg-blad. Pynt med cashewnødder og resten af korianderen.