Kyllinge- & karrysuppe
Foto: Maria Warnke Nørregaard
fit living

Kyllinge- & karrysuppe

Kyllinge- & karrysuppe

Del på

Mætter godt.

Af Vibeke Lehn 25.mar.2016 Mad

4

400 g kyllingefilet
1 spsk olie
2-3 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 chili
salt, peber
2 peberfrugter i tern
2 gulerødder i tern
2 snittede porrer
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
2 dl madlavningsfløde 8%

Spicy nøddemix:
4-5 spsk græskarkerner
2 spsk pinjekerner
lidt paprika
citronmelisse
4 tyrkiske brød

Sådan gør du: Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber. Kom peberfrugt, gulerødder og porrer ved kødet. Tilsæt bouillon og fløde, og lad suppen simre i 10-5 minutter. Smag godt til med krydderier. Rist græskar- og pinjekerner gyldne under omrøring, og krydr dem med lidt salt og paprika. Anret suppen i varme skåle, og top med nøddemix og kryddergrønt. Server med tyrkiske brød.

● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%

Læs alt om Sund aftensmad
Del på
Kommentarer (0)
Henter...