Nu kan du igen tilmelde dig Danmarks hyggeligste kvindeløb.  Læs mere om overraskelserne her

Kyllinge- & karrysuppe

Kyllinge- & karrysuppe

Mætter godt.

Bedømmelse
4

400 g kyllingefilet
1 spsk olie
2-3 tsk rød karrypasta
2 fed hvidløg
1 chili
salt, peber
2 peberfrugter i tern
2 gulerødder i tern
2 snittede porrer
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon
2 dl madlavningsfløde 8%

Spicy nøddemix:
4-5 spsk græskarkerner
2 spsk pinjekerner
lidt paprika
citronmelisse
4 tyrkiske brød

Sådan gør du: Skær kyllingefileterne i mindre stykker. Varm olien i en gryde, og tilsæt karrypasta. Brun kyllingekødet med finthakket hvidløg og chili. Krydr med salt og peber. Kom peberfrugt, gulerødder og porrer ved kødet. Tilsæt bouillon og fløde, og lad suppen simre i 10-5 minutter. Smag godt til med krydderier. Rist græskar- og pinjekerner gyldne under omrøring, og krydr dem med lidt salt og paprika. Anret suppen i varme skåle, og top med nøddemix og kryddergrønt. Server med tyrkiske brød.

● ● ● Energi pr. person: 520 kcal, fedt 30%, protein 27%, kulhydrat 43%

ingredienser

0

tilberedning

ca. 0 minutter

type

Aftensmad

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok