Kyllinge bolognese
SPONSORERET indhold

Kyllinge bolognese

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
29. aug. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

1 løg
1 stilk bladselleri
1 gulerod
1 spsk. olivenolie
50 g bacon i små tern
400 g hakket kylling
1 ds. flåede, hakkede tomater
1 dl bouillon
salt, peber
2 tsk. oregano
400 g pasta, f.eks. fuldkornsbånd
200 g cherrytomater
1 dl basilikumblade
Tilbehør:
friskrevet parmesan og blandet salat

  1. Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olie i en gryde.
  2. Tilsæt bacon og hakket kyllingekød, og svits det med, til det har skiftet farve.
  3. Tilsæt flåede tomater, bouillon, salt, peber og oregano. Kog saucen ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
  4. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
  5. Vend pastaen i kødsaucen, og server straks. Fordel halve cherrytomater og basilikum over pastaen.