SPONSORERET indhold
Kyllinge bolognese
4 personer
Ingredienser
1 løg
1 stilk bladselleri
1 gulerod
1 spsk. olivenolie
50 g bacon i små tern
400 g hakket kylling
1 ds. flåede, hakkede tomater
1 dl bouillon
salt, peber
2 tsk. oregano
400 g pasta, f.eks. fuldkornsbånd
200 g cherrytomater
1 dl basilikumblade
Tilbehør:
friskrevet parmesan og blandet salat
- Hak løg, bladselleri og gulerod fint. Svits det i olie i en gryde.
- Tilsæt bacon og hakket kyllingekød, og svits det med, til det har skiftet farve.
- Tilsæt flåede tomater, bouillon, salt, peber og oregano. Kog saucen ca. 20 min. Smag til med salt og peber.
- Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp den i en sigte.
- Vend pastaen i kødsaucen, og server straks. Fordel halve cherrytomater og basilikum over pastaen.