Opskrift på kyllinge-ris-salat med stegte løg og valnødder
SPONSORERET indhold

Kyllinge-ris-salat med stegte løg og valnødder

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En mættende salat med asiatisk smag.

Af: DDV Foto: Mikkel Adsbøl
31. aug. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

150 g skalotteløg
1 tsk olie til stegning
10 g valnødder
stødt spidskommen, efter smag
stødt koriander, efter smag
et lille nip stødte nelliker
salt og peber
120 g tilberedt kyllingekød
75 g tilberedte ris (gerne brune)
1 granatæble
mynteblade.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    444 Kcal

Sådan laver du ris-salat:

Skær skalotteløgene i fine skiver. Varm en pande op med fedtstoffet. Steg løgene let bløde i et par min, og tilsæt valnødderne.

Krydr med spidskommen, koriander, stødte nelliker, salt og peber. Steg herefter retten videre ved middelvarme i ca. en halv time, indtil løgene er helt brune og karamelliserede.

Skær kyllingekødet i tynde strimler og vend dem i retten sammen med de tilberedte ris. Pynt salaten med granatæblekerner og mynteblade og server.

Prøv også salat af grillede peberfugter med gedeost