Kyllingebryst med spicy spidskålssalat med slikærter og chili
Foto: Line Thit Klein | Kyllingebryst med spicy spidskålssalat med slikærter og chili
ALT for damerne

Kyllingebryst med spicy spidskålssalat med slikærter og chili

Kyllingebryst med spicy spidskålssalat med slikærter og chili

Saftig salat med slikærter, spidskål, mango og mynte garnerer denne lækre kyllingeret

Af Pernille Skjødt 06.sep.2017 Mad

Kylling med spicy spidskålssalat til 6 personer

6 kyllingebryst
1 spsk olie til stegning
salt og peber
1–2 fed finthakket hvidløg
1½ dl cashewnødder
1 lille spidskål
2 modne mango
100 g slikærter
saften af ½ citron
1 spsk rørsukker
1½ tsk fintsnittet chili
lidt salt
½ dl mynteblade (marokkansk)
Tilbehør: brød eller kartofler.

Sådan gør du:

1. Brun kyllingebrystkødet 2 min på hver side ved høj varme. Kom kødet i et ovnfast fad og krydr med salt, peber og finthakket hvidløg og steg det 18–20 min ved 200 grader til det er gennemstegt.

2. Hak cashewnødderne groft og rist dem på en tør pande til de bliver let gyldne. Fjern yderbladene af kålen og snit kålen i tynde strimler. Skræl mangoerne og skær kødet fri fra stenen. Skær mangokødet i mindre stykker. Giv slikærterne et kort opkog i kogende vand, hæld dem i en sigte og afkøl dem med koldt vand. Del slikærterne på langs med et skråt snit.

3. Rør citronsaft sammen med rørsukker, chili og lidt salt.

4. Vend spidskålen sammen med citrondressing, slikærter, mango og mynte og drys med cashewnødder.

PRØV OGSÅ: Sådan laver du spidskålssalat med rygeost og jomfruhummer

Henter...