Ingredienser
Arbejdstid: 40 min.
Kogetid: ca. 1 time
4 kyllingebryster med skind
2 hjertesalater eller anden sprød salat
½ agurk
1 bundt radiser
200 g kogte, pillede rejer
Misodressing:
4 spsk. mørk eller lys miso (japansk pasta, læs mere på Katrines Køkken i dette nummer)
2 spsk. riseddike eller friskpresset citronsaft
1 spsk. sesamolie
1 fed hvidløg
1 tsk. flydende honning
ca. 1 tsk. soja
evt. lidt vand
Drys: frisk koriander eller dild
Tilbehør: evt. godt brød
- Dup kyllingekødet tørt med køkkenrulle. Brun det i olie på begge sider i en dyb pande. Krydr med salt og peber. Tilsæt lidt vand, læg låg på, og lad kødet dampe færdigt i ca. 20 min., til kødsaften er klar. Skær kyllingebrysterne ud i skiver på tværs af kødfibrene.
- Pisk alle ingredienser sammen til misodressing, og smag til med sojasovs, knust hvidløg og honning. Kom lidt vand i, hvis den er for tyk eller for kraftig i smagen.
- Riv salaten i mindre stykker, og bland med skiver af agurk, radiser og misodressing.
- Anret salaten på fire tallerkner. Fordel kyllingestykkerne på salaten, kom rejer på toppen, og drys med koriander eller dild. Servér evt. med brød.