Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ingredienser:
2 kyllingebryster uden skind
1 kvist frisk salvie
4 skiver bacon
½ spsk olivenolie
1 rødløg (fintsnittet)
1 fed hvidløg (fintsnittet)
1-2 æbler (både)
¼ l hvidvin eller æblecider
evt. ½-1 spsk æblevineddike
salt og peber
Tilbehør:
kogte / stegte kartofler
eller kogte ris
eller rugbrød
eller grønsager
- Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg et par salvieblade på. Pak kyllingebrysterne ind i bacon og brun dem på en pande med olie i 2 min. på hver side. Læg kødet på en tallerken.
- Steg løget og hvidløget på panden i 3-4 min. Tilsæt æbler og et par salvieblade og steg 2-3 min. Tilsæt vin eller cider og giv det et opkog.
- Læg kødet tilbage på panden og lad retten simre 10 min. Vend kødet undervejs. Smag sovsen til med salt og peber og evt. lidt æblevineddike.
- Server retten med det valgte tilbehør.