Kyllingebryst stegt med bacon og salvie
SPONSORERET indhold

Kyllingebryst stegt med bacon og salvie

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Magert kyllingebryst er altid sagen. Denne opskrift består tilmed af sprød bacon og salvie.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
17. nov. 2014 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 25 min.
Ingredienser:
2 kyllingebryster uden skind
1 kvist frisk salvie
4 skiver bacon
½ spsk olivenolie
1 rødløg (fintsnittet)
1 fed hvidløg (fintsnittet)
1-2 æbler (både)
¼ l hvidvin eller æblecider
evt. ½-1 spsk æblevineddike
salt og peber
Tilbehør:
kogte / stegte kartofler
eller kogte ris
eller rugbrød
eller grønsager

  1. Krydr kyllingebrysterne med salt og peber og læg et par salvieblade på. Pak kyllingebrysterne ind i bacon og brun dem på en pande med olie i 2 min. på hver side. Læg kødet på en tallerken.
  2. Steg løget og hvidløget på panden i 3-4 min. Tilsæt æbler og et par salvieblade og steg 2-3 min. Tilsæt vin eller cider og giv det et opkog.
  3. Læg kødet tilbage på panden og lad retten simre 10 min. Vend kødet undervejs. Smag sovsen til med salt og peber og evt. lidt æblevineddike.
  4. Server retten med det valgte tilbehør.