Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 kyllingebryster (eller 300 g hakket kyllingekød)
salt og peber
smør til stegning
frisk estragon, salvie eller rosmarin
Charmpignon a la creme:
250 g markchampignoner
1 skalotteløg (finthakket)
evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
1 dl piskefløde
salt og peber
Endvidere:
2 focacciaboller eller burgerboller
2-4 salatblade
- Halvér kyllingekødet på den flade led og krydr med salt og peber. Brun kødet på en pande med smør og drys med krydderurteblade.
- Skru ned til middelvarme og steg yderligere 3 min. på hver side.
- Brun de rensede svampe på panden og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg et par min. under omrøring og hæld fløden ved.
- Kog det igennem under omrøring til cremet konsistens og smag til med salt og peber.
- Anret kødet i ristede boller med salatblade og svampecreme.