Kyllingeburger med champignon a la creme
SPONSORERET indhold

Kyllingeburger med champignon a la creme

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
19. apr. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 kyllingebryster (eller 300 g hakket kyllingekød)
salt og peber
smør til stegning
frisk estragon, salvie eller rosmarin
Charmpignon a la creme:
250 g markchampignoner
1 skalotteløg (finthakket)
evt. 1 fed hvidløg (finthakket)
1 dl piskefløde
salt og peber
Endvidere:
2 focacciaboller eller burgerboller
2-4 salatblade

  1. Halvér kyllingekødet på den flade led og krydr med salt og peber. Brun kødet på en pande med smør og drys med krydderurteblade.
  2. Skru ned til middelvarme og steg yderligere 3 min. på hver side.
  3. Brun de rensede svampe på panden og tilsæt skalotteløg og hvidløg. Steg et par min. under omrøring og hæld fløden ved.
  4. Kog det igennem under omrøring til cremet konsistens og smag til med salt og peber.
  5. Anret kødet i ristede boller med salatblade og svampecreme.