SPONSORERET indhold
Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg
Er du ikke til en stor saftig bøf på grillen kan vi varmt anbefale disse lækre kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg.
6-8 spyd
Ingredienser
Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg
6-8 grillspyd (er det træspyd, du bruger, så lad dem trække 30 min. i koldt vand)
500 g kyllingebrystfilet
1 gul og 1 rød peberfrugt
8 aflange eller 16 små skalotteløg
Marinade:
2 spsk. olie
2 spsk. sojasauce
1 tsk. salt
peber
- Skær kødet i 2½ x 2½ cm’s tern.
- Skær peberfrugterne i tern. Pil og halver løgene, hvis de er aflange.
- Stik kyllingekød, peberfrugttern og løg skiftevis på spyddene. Pisk marinaden sammen, og pensl den på spyddene.
- Grill spyddene ca. 15-20 min. De skal vendes flere gange under grillningen. Tjek, at kyllingekødet er gennemstegt.