Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg
SPONSORERET indhold

Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Er du ikke til en stor saftig bøf på grillen kan vi varmt anbefale disse lækre kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. maj. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
6-8 spyd

Ingredienser

Kyllingegrillspyd med peberfrugt og løg
6-8 grillspyd (er det træspyd, du bruger, så lad dem trække 30 min. i koldt vand)
500 g kyllingebrystfilet
1 gul og 1 rød peberfrugt
8 aflange eller 16 små skalotteløg
Marinade:
2 spsk. olie
2 spsk. sojasauce
1 tsk. salt
peber

  1. Skær kødet i 2½ x 2½ cm’s tern.
  2. Skær peberfrugterne i tern. Pil og halver løgene, hvis de er aflange.
  3. Stik kyllingekød, peberfrugttern og løg skiftevis på spyddene. Pisk marinaden sammen, og pensl den på spyddene.
  4. Grill spyddene ca. 15-20 min. De skal vendes flere gange under grillningen. Tjek, at kyllingekødet er gennemstegt.