Kyllingelabskovs med nye kartofler
SPONSORERET indhold

Kyllingelabskovs med nye kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Labskovs er en skøn klassiker på middagsbordet - og her har vi lavet en ny version af den gode gamle labskovs med kylling og nye kartofler.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
30. maj. 2012 | Opskrift | Hjemmet
Labskovs til 4 personer

Ingredienser

Arbejdstid:
25 min.
Koge/stegetid:
25 min.
Ikke fryse-egnet
800 g kyllingeoverlår
¼ stk. hel sort peber
1 laurbærblad
½ l hønsebouillon
500 g nye kartofler (tern)
salt og peber
Drys: 2 forårsløg (fintsnittede)
Tilbehør: groft brød

Sådan laver du labskovs med kylling

Træk skindet af kyllingelårene og gem det. Skær kødet fra benene, skær det i grove tern og krydr med salt og peber.

Læg det i en gryde med krydderier og bouillon og giv det et opkog. Fjern skum og læg kartoflerne i gryden.

Lad retten simre under låg i ca. 10 min. Skær skindet i strimler og drys med lidt salt.

Steg det sprødt på en varm pande og læg det til afdrypning på køkkenrulle.Tag kød og kartofler op med en hulske og kog fonden ind til ca. 2 dl.

Vend kød og kartofler i fonden og smag til med salt og peber.

Anret på varme tallerkner og drys med forårsløg og sprødt skind. Servér med groft brød.

Anbefalet til dig