Ingredienser
Arbejdstid: min.
Kogetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 gulerod
1 stilk bladselleri
½ løg
½ tsk hel sort peber
½ tsk salt
2 stk. kyllingebryst
Dressing:
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
2 spsk jomfruolivenolie
1 spsk saltede kapers
salt og peber
Salat:
½-1 agurk
1-2 avocado (skiver)
1 lille rødløg (tynde skiver)
grøn salat
Tilbehør:
brød
- Kom urter og krydderier i en lille gryde og tilsæt ½ l vand. Giv det et opkog og skru ned for varmen. Læg kyllingekødet i gryden og lad det simre 8 min.
- Tag gryden af varmen, læg låg på og lad det trække 8-12 min.
- Tag kødet op og lad det afkøle. Riv det i mundrette stykker.
- Pisk en dressing sammen af sennep, citronsaft, olivenolie og skyllede kapers. Krydr med (salt og) friskkværnet sort peber.
- Vask agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver og vend den i dressingen sammen med kyllingestykker, avocado og rødløg.
- Anret på skyllede salatblade med brød til eller anret salaten på (ristet) brød.