Kyllingesalat med agurk, avocado og kapers
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med agurk, avocado og kapers

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
24. mar. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer som et let aftensmåltid eller 4 personer som forret/let frokost)

Ingredienser

Arbejdstid: min.
Kogetid: 10 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
1 gulerod
1 stilk bladselleri
½ løg
½ tsk hel sort peber
½ tsk salt
2 stk. kyllingebryst
Dressing:
1 tsk dijonsennep
1 spsk citronsaft
2 spsk jomfruolivenolie
1 spsk saltede kapers
salt og peber
Salat:
½-1 agurk
1-2 avocado (skiver)
1 lille rødløg (tynde skiver)
grøn salat
Tilbehør:
brød

  1. Kom urter og krydderier i en lille gryde og tilsæt ½ l vand. Giv det et opkog og skru ned for varmen. Læg kyllingekødet i gryden og lad det simre 8 min.
  2. Tag gryden af varmen, læg låg på og lad det trække 8-12 min.
  3. Tag kødet op og lad det afkøle. Riv det i mundrette stykker.
  4. Pisk en dressing sammen af sennep, citronsaft, olivenolie og skyllede kapers. Krydr med (salt og) friskkværnet sort peber.
  5. Vask agurken, halver den på langs og skrab kernerne ud. Skær den i skiver og vend den i dressingen sammen med kyllingestykker, avocado og rødløg.
  6. Anret på skyllede salatblade med brød til eller anret salaten på (ristet) brød.