kyllingesalat med avokado
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med avokado

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frisk salat fyldt med sprøde grønsager.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
12. feb. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

250-300 g stegt kyllingekød
½ agurk
1 iceberg
1 bakke spæde salater
1 avokado i både
¼ frisk ananas i trekanter
100 g snittede sugarsnaps
1 bdt. brøndkarse
salt, peber

Speltcroutoner med honning:
150 g daggammelt fintskåret speltbrød
1 spsk olie
2 tsk blomsterhonning havsalt

Sådan gør du: Høvl agurken i lange tynde strimler, og pluk icebergsalaten i grove stykker. Bland alle ingredienser til salaten, krydr den med lidt salt og peber. Server med sprøde, honningbagte speltcroutoner. Pensl brødskiver med olie, dryp lidt honning over, drys salt på, og bag dem sprøde ved 200° varmluft i 8-10 minutter.

Energi pr. person: 330 kcal, fedt29%, protein 26%, kulhydrat 45%