Kyllingesalat med grønne asparges
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med grønne asparges

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

08. mar. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(6 personer)

Ingredienser

300 g kogt eller stegt kyllingekød uden skind og ben
1 forårsløg
2 stænger bladselleri
Dressing:
1 dl mayonnaise
½ dl piskefløde pisket til skum
1 spsk. citronsaft
¼ tsk. sukker
½ tsk. dijonsennep
friskkværnet sort peber
salt
evt. bredbladet persille til pynt

  1. Skær den træede ende af aspargesene, og skær dem i 2 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand ca. 2 min. Afdryp dem i en sigte, og afkøl dem. Skær kyllingekødet i tern. Snit forårsløget. Skær bladselleristængerne i små tern.
  2. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt. Vend asparges, kylling, forårsløg og bladselleri i. Gem lidt aspargeshoveder og bladselleritern, og pynt med dem til sidst.