Kyllingesalat med kål og rødbeder
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med kål og rødbeder

En vitaminrig udgave af den klassiske kyllingesalat med mayonnaise, der smager så godt som sandwichfyld.

Foto: Thor Brødreskift
14. jan. 2013 | Opskrift | BoligLiv



Kyllingesalat

(4 pers.)

250 g grønkål
½ knoldselleri (eller ¼, hvis den er stor!)
3 forårsløg
400 g kogt kylling
1 håndfuld frisk oregano, grofthakket
5 spsk. mayonnaise
3 spsk. græsk yoghurt 10 %
salt og friskkværnet peber
8 skiver syltede rødbeder, i strimler
125 g fintrevet parmesanost


1. Snit grønkålen fint. Riv selleri, og skær forårsløgene i tynde strimler.


2. Skær eller riv kyllingen i mundrette bidder. Brug gerne en gaffel, så den trevler lidt. Bland kål, selleri, forårsløg og kylling med oregano.


3. Rør mayonnaisen sammen med græsk yoghurt, og rør det sammen med kyllingeblandingen. Smag til med salt og peber.


4. Skær de syltede rødbeder i strimler, og vend dem forsigtigt i salaten. Drys med parmesanost, og server med baguette eller andet lækkert brød.

KLIK HER OG SE OPSKRIFTEN: Forårsruller med rosenkål og tigerrejer