Kyllingesalat med karry
Foto: Thomas Hergaard | Kyllingesalat med karry.
Hjemmet

Opskrift på kyllingesalat med karry

Kyllingesalat med karry

Del på

En god kyllingesalat med karry smager fantastisk. Er kyllingen kogt eller stegt i forvejen så kræver retten højst 15 minutter, inden den kan sættes på bordet.

Af Hanne Bloch | 06.jan.2016 | Mad

15 MIN.

Kyllingesalat med karry til 4 personer

Kyllingesalat med karry

Arbejdstid: 15 min.

Ikke fryse-egnet


Dressing:
1 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche (18%)
ca. ½ spsk karry (eller efter smag)
evt. lidt aspargeslage
salt og peber


Fyld:
2 stk. kyllingebryster (kogte eller stegte, i små terninger)
250 g ærter
1 lille dåse asparges (henkogte)
2 æg (hårdkogte og pillede)

Energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Type

Kategori

Sådan laver du kyllingesalat med karry


Rør dressingen sammen og smag den godt til med karry, salt og peber.
Vend fyldet i og læg de kogte æg (delt i både) på eller ved salaten.

Læs alt om kyllingesalat
Del på
Kommentarer (0)