Kyllingesalat med karry
SPONSORERET indhold

Kyllingesalat med karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En god kyllingesalat med karry smager fantastisk. Er kyllingen kogt eller stegt i forvejen så kræver retten højst 15 minutter, inden den kan sættes på bordet.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
06. jan. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Kyllingesalat med karry til 4 personer | Total: 15 min

Ingredienser

Kyllingesalat med karry

Arbejdstid: 15 min.

Ikke fryse-egnet


Dressing:
1 dl mayonnaise
2 dl cremefraiche (18%)
ca. ½ spsk karry (eller efter smag)
evt. lidt aspargeslage
salt og peber


Fyld:
2 stk. kyllingebryster (kogte eller stegte, i små terninger)
250 g ærter
1 lille dåse asparges (henkogte)
2 æg (hårdkogte og pillede)

Sådan laver du kyllingesalat med karry


Rør dressingen sammen og smag den godt til med karry, salt og peber.

Vend fyldet i og læg de kogte æg (delt i både) på eller ved salaten.