Ingredienser
Arbejdstid: 25 min.
Kogetid: ca. 10 min.
300 g kyllingekød (kogt)
1 lille skalotteløg (eller 1 forårsløg)
100 g grønne asparges (kogte og afkølede)
Dressing:
1 dl mayonnaise
1 dl cremefraiche (18%)
evt. 1 tsk. worcestersauce
salt og peber
Pynt:
125 g baconskiver
Tilbehør: ristede fluteskiver
Drys:
forårsløg og persille
- Skær det kogte kyllingekød i mindre terninger.
- Skær løget i fine terninger og asparges i 2 cm lange stykker.
- Bland kyllingekød, løg og asparges.
- Rør ingredienserne til dressingen sammen, og vend den i salaten.
- Steg baconskiverne på en pande, og læg dem på køkkenrulle.
- Fordél kyllingesalaten på ristede fluteskiver. Pynt med bacon, og drys med snittede forårsløg og persille.