Kyllingesandwich
SPONSORERET indhold

Kyllingesandwich

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Kyllingesandwich

 

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 12 min.
Ikke fryse-egnet


2 kyllingebryster
1 squash
2 spsk olivenolie
1 lille fed hvidløg
2 sandwichboller eller 4 skiver brød
2-3 spsk Dijonnaise (færdigkøbt sennepsmayonnaise)
salatblade
2 tomater
salt og peber

  1. Bank kyllingebrysterne lidt ud.
  2. Vask squashen og skær den i skiver på skrå.
  3. Rør olivenolie sammen med knust hvidløg, salt og peber og pensl det på kylling og squash. Steg dem på en varm grill eller grillpande 10-12 min.
  4. Flæk bollerne og rist dem evt. let. Smør dem med Dijonnaise og læg dem sammen med skyllede salatblade, kylling, squash og tomatskiver.
  5. Server straks.