Kyllingeschnitzler med rosmarin
SPONSORERET indhold

Kyllingeschnitzler med rosmarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem aftensmad med kylling - lækker og sommerlig mad med kyllingebryst, kartofler og tomat. Her får du en god og hurtig opskrift på lækker nem aftensmad med kylling:

Af: Mikkel Adsbøl og Colourbox Foto: Mikkel Adsbøl
19. jun. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.) | Total: 30 min

Ingredienser

Det skal du bruge:

  • 500 g kyllingebrystfileter
  • salt, peber
  • 2 spsk. finthakket frisk rosmarin
  • olie til stegning
  • 1 kg små skrubbede nye kartofler
  • 1 glas færdig aïoli el. pesto

Sådan laver du kyllingeschnitzler:

  1. Skær kyllingebrystfileterne igennem på tværs, så de hver danner 2 kyllingeschnitzler. 
  2. Bank dem evt. lidt flade med en kødhammer. Krydr dem med salt, peber og rosmarin. Steg schnitzlerne på en pande i olie. Tjek, at de er gennemstegte. 
  3. Kog kartoflerne ca. 15-18 min. i letsaltet vand. Afdryp dem. Server schnitzlerne med kartofler, aïoli og tomatsalat.

    Kyllingesnitzler_med_rosmarin-0f6059cb00bf47ad8aba597e0226f79e.jpg

Anbefalet til dig