Ingredienser
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 15 min.
2 stk. kyllingebryst
et par blade frisk salvie, basilikum eller oregano
2 skiver parmaskinke
1 æggehvide
3 spsk mel
3 spsk parmesanost (revet)
olivenolie (og/eller smør)
salt og peber
Sommergrønt:
300 g blomkålsbuketter
1 spsk olivenolie
250 g cocktailtomater (halve)
friske krydderurter (de samme som til kyllingen, hakkede)
Tilbehør: brød eller pasta
- Skær hvert kyllingebryst i 2 stykker på den flade led.
- Krydr dem med salt og peber, læg et par krydderurteblade på hver og en halv skive skinke ovenpå.
- Pisk æggehviden let skummende. Bland mel med parmesanost.
- Dyp kyllingestykkerne i hhv. æggehvide og parmesanmel og steg dem gyldne på en pande med olivenolie og/eller smør (ca. 5 min. på hver side).
- Servér med sommergrønt: Steg blomkålsbuketterne sprødmøre på en pande med olie og tilsæt tomater.
- Steg 3-4 min. mere og tilsæt friskhakkede krydderurter, salt og peber.