Kyllingespyd med citron og hvidløg
SPONSORERET indhold

Kyllingespyd med citron og hvidløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
08. maj. 2013 | Opskrift | Hjemmet
(2 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 20 min.
Stegetid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
2 kyllingebryster (eller 300 g kalkunbryst)
1 usprøjtet citron
1 fed hvidløg
1-2 spsk olivenolie
frisk oregano
salt og peber
Tilbehør:
nye kartofler og kvark eller cremefraiche rørt med purløg, salt og peber

  1. Skær 2 tykke skiver af citronen og del dem i kvarte. Riv resten af skallen fint og pres saften. Rør citronsaft og skal, knust hvidløg og olivenolie sammen og krydr med finthakket oregano, salt og peber.
  2. Skær kyllingebrysterne ud i tykke stykker, vend dem i marinaden og lad dem trække 20 min. eller i køleskab 2-3 timer.
  3. Sæt kød og kvarte citronskiver på spyd og steg dem på en varm grill eller under grillen i ovnen 12-15 min. – vend dem et par gange undervejs.
  4. Server med friskkogte nye kartofler og purløgsdressing.