Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
300 g kyllingeinderfilet (evt. med thaimarinade)
4 spsk soja
1 lime
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 spsk peanutbutter
1 tsk sukker
1 pakke ægnudler
2-3 gulerødder
150 g sukkerærter
2 forårsløg
- Rør 2 spsk soja sammen med 1 spsk limesaft, 1 fed knust hvidløg og 1/4 finthakket chili.
- Vend kødet i marinaden og lad det trække 15-20 min.
- Rør en dressing sammen af 2 spsk soja, 2 spsk limesaft, 1 fed knust hvidløg, 1/4 finthakket chili (uden frø og mellemvægge), peanutbutter og sukker.
- Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Afkøl dem i koldt vand og hæld dem på en sigte.
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler eller riv dem groft.
- Rens sukkerærter og forårsløg og snit dem fint.
- Vend nudler og grønsager i dressingen.
- Træk kødet på spyd, pensl evt. med lidt olie og steg dem på en varm grill ca. 10 min. – vend dem nogle gange undervejs.