Kyllingetærte med skvalderkål
SPONSORERET indhold

Kyllingetærte med skvalderkål

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
18. apr. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
30 min.
Koge/stege/bagetid:
1 time
Fryse-egnet
(1 tærte til ca. 8 personer)
1 forbagt tærtebund (uden sukker)
250 g frisk skvalderkål (eller spinat)
1 løg (finthakket)
15 g smør (eller olie)
1-2 fed hvidløg (finthakket)
300 g kyllingeinderfilet (strimler)
¼ l piskefløde
3 æg
1 spsk dijonsennep
75 g ost (revet)

  1. Pluk skvalderkål eller spinat fri for grove stilke, og skyl bladene grundigt i koldt vand.
  2. Blancher dem i kogende, letsaltet vand 1 min. og hæld dem i et dørslag.
  3. Steg løgene bløde og blanke på en pande med smør eller olie og tilsæt hvidløg.
  4. Steg under omrøring i 1 minut og tilsæt kyllingestrimlerne.
  5. Steg i 3-5 min. under omrøring og tilsæt skvalderkål/spinat og fløde.
  6. Giv det et opkog og hæld det over i en skål.
  7. Pisk æggene sammen med sennep og ost og rør fyldet i lidt ad gangen.
  8. Hæld det i den forbagte tærtebund og bag tærten ved 180 grader i ca. 50 min.