Ingredienser
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min.
Trækketid: mindst 4 timer
Ingredienser:
ca. 250 g kryddersildefileter
1 lille løg
¾ dl sukker
½ dl vand
½ dl lagereddike
1 lille dåse koncentreret tomatpuré (70 g)
5 peberkorn
1 stjerneanis
5 allehånde
5 enebær
2 spsk. sherry
Tilbehør:
2-3 spsk. kapers
rå løgringe
- Lage:
Hak løget fint, og kog det op med sukker, vand, eddike, tomatpuré og alle krydderierne. Lad lagen koge i 5 min., og lad den køle af. - Rør sherry i lagen.
- Skær sildene i stykker på 3 cm, vend dem i lagen, og lad dem trække i mindst 4 timer og gerne til dagen efter.
- Drys sildene med kapers, og servér med rugbrød.