Lagkage med hindbærskum
SPONSORERET indhold

Lagkage med hindbærskum

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Arbejdstid: ca. 1 time Bagetid: ca. 20 min. (bages ad 3 gange á 6-7 min.) Ikke fryse-egnet

13. jul. 2011 | Opskrift | Hjemmet
10-12 stk

Ingredienser

Sprøde bunde:
175 g smør (blødt)
175 g sukker
1 æg (sammenpisket)
175 g hvedemel


Hindbærskum:
½ l piskefløde (let pisket flødeskum)
400 g hindbær
ca. 3 spsk flormelis
evt. 1 vaniljestang (kornene)

  1. Bunde: Rør smør med sukker, til det er hvidt. Tilsæt æg. Drys mel igennem en si og vend det i dejen med en dejskraber. Tegn på bagsiden af bagepapir 6 cirkler hver med en diameter på ca. 20 cm.
  2. Vend papiret og smør dejen på bagepapiret inden for cirklerne. Bag bundene sprøde i en 200 grader varm ovn 6-7 min. Lad dem køle af på bagerist.
  3. Træk bagepapiret af – fugt det forsigtigt med lidt vand på bagsiden, så er det lettere at få af.
  4. Hindbærskum: Pisk flødeskum og mos hindbær med en gaffel. Vend sammen med flormelis og evt. kornene af vanilje. Læg skummet i et tyndt lag mellem de 6 kagebunde og servér straks.