Ingredienser
Sprøde bunde:
175 g smør (blødt)
175 g sukker
1 æg (sammenpisket)
175 g hvedemel
Hindbærskum:
½ l piskefløde (let pisket flødeskum)
400 g hindbær
ca. 3 spsk flormelis
evt. 1 vaniljestang (kornene)
- Bunde: Rør smør med sukker, til det er hvidt. Tilsæt æg. Drys mel igennem en si og vend det i dejen med en dejskraber. Tegn på bagsiden af bagepapir 6 cirkler hver med en diameter på ca. 20 cm.
- Vend papiret og smør dejen på bagepapiret inden for cirklerne. Bag bundene sprøde i en 200 grader varm ovn 6-7 min. Lad dem køle af på bagerist.
- Træk bagepapiret af – fugt det forsigtigt med lidt vand på bagsiden, så er det lettere at få af.
- Hindbærskum: Pisk flødeskum og mos hindbær med en gaffel. Vend sammen med flormelis og evt. kornene af vanilje. Læg skummet i et tyndt lag mellem de 6 kagebunde og servér straks.