Lagkage med påskeæg
SPONSORERET indhold

Lagkage med påskeæg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Afslut påskefrokosten med herligt hjemmebag, her får du en lækker opskrift til kagebordet fuld af god smag og påskestemning.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
10. apr. 2020 | Opskrift | Hendes Verden
(1 stk.)

Ingredienser

3 lyse lagkagebunde

Creme:
2½ dl mælk
4 æggeblommer (el. 2 bægre past.)
½ vaniljestang
2 spsk. sukker
1 spsk. majsstivelse

Desuden:
1½ dl piskefløde
2 dl hindbærsyltetøj
1 marcipanlåg (købes færdig)
1½ dl piskefløde
1 pose påskeæg
sigtet flormelis
silkesnor

  1. Pisk mælk, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og majsstivelse sammen i en gryde. Varm det op, til det jævner og bobler. Kog det ca. 1 min. under omrøring. Hæld cremen i en skål, og drys med sukker.
  2. Lad det køle af i køleskab tildækket en halv times tid. Pisk fløden til skum, og vend det i den afkølede creme.
  3. Fordel halvdelen af hindbærsyltetøjet på 1 kagebund.
  4. Fordel en tredjedel af cremen over. Gentag med næste bund, og læg den sidste bund over.
  5. Kom marcipanlåget over, og fordel resten af cremen på kagens top.
  6. Pynt med påskeæg og et drys flormelis. Bind evt. en silkesløjfe omkring kagen.


    påskelagkage-a3dc739d077e448aa61c97df3804f50a.jpg

Anbefalet til dig