Chokoladekage uden mel

Opskrift på chokoladekage uden mel

Chokoladekage uden mel

Lækker svampet chokoladekage uden mel.

Bedømmelse
Kage til 8 personer

Chokoladekage uden mel

200 g mørk chokolade
140 g smør
1 stor spsk. neskaffe
3 æg
200 g sukker
50 g mandelflager

Sådan laver du chokoladekage uden mel

1. Tænd ovnen på 170 grader.
2. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Tilsæt neskaffe og rør, til den er opløst.
3. Pisk æg med sukker, til det er lyst og skummende.
4. Vend chokolademassen med æggemassen, og fordel i en springform, ca. 22 cm diameter foret med bagepapir. Drys med mandelflager.
5. Dæk kagen med stanniol, og bag i ovnen i ca. 1 time, til den har sat sig. Afkøl kagen, før den serveres.

ingredienser

6

tilberedning

ca. 0 minutter

type

specialkost

kategori

nationalitet

energi pr. person

0 Kcal

Fedt 0 %

Protein 0 %

Kulhydrat 0 %

Bedøm opskrift

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok