Glutenfri chokoladekage
Foto: Columbus Leth | Chokoladekage uden mel
BoligLiv

Chokoladekage uden mel

Chokoladekage uden mel

Del på

Lækker svampet chokoladekage uden mel.

Af Lone Kjær 09.sep.2013 Mad

Glutenfri chokoladekage til 8 personer

Chokoladekage uden mel

200 g mørk chokolade
140 g smør
1 stor spsk. neskaffe
3 æg
200 g sukker
50 g mandelflager

Sådan laver du chokoladekage uden mel

1. Tænd ovnen på 170 grader.
2. Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad. Tilsæt neskaffe og rør, til den er opløst.
3. Pisk æg med sukker, til det er lyst og skummende.
4. Vend chokolademassen med æggemassen, og fordel i en springform, ca. 22 cm diameter foret med bagepapir. Drys med mandelflager.
5. Dæk kagen med stanniol, og bag i ovnen i ca. 1 time, til den har sat sig. Afkøl kagen, før den serveres.

Læs alt om chokoladekage
Del på
Kommentarer (0)
Henter...