SPONSORERET indhold
Lækker kanelkage med chokolade og kaffeglasur
Opskrift på verdens bedste kanelkage med mørk chokolade og kaffeglasur. Den er god, tung og krydret. Se her, hvordan du bager den lækre kanelkage:
8-10 personer
Ingredienser
150 g smør
400 g sukker
½ l kærnemælk
400 g hvedemel
75 g hakket mørk chokolade
2 spsk. stødt kanel
2 tsk. natron
Glasur:
50 g blødt smør
250 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
½ dl god stærk friskbrygget kaffe
1 spsk. kakao
Sådan bager du kanelkage
- Smelt smørret. Rør smør og sukker sammen med en håndmixer. Kom kærnemælk i. Tilsæt hvedemel, chokolade, kanel og natron. Rør dejen sammen.
- Kom dejen i en bradepande 22 x 32 cm foret med bagepapir.
- Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på anden nederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
- Rør glasuren sammen, til den er helt jævn, og fordel den over kagen.