Kanelkage opskrift
SPONSORERET indhold

Lækker kanelkage med chokolade og kaffeglasur

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Opskrift på verdens bedste kanelkage med mørk chokolade og kaffeglasur. Den er god, tung og krydret. Se her, hvordan du bager den lækre kanelkage:

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
19. feb. 2021 | Opskrift | Hendes Verden
8-10 personer

Ingredienser

150 g smør
400 g sukker
½ l kærnemælk
400 g hvedemel
75 g hakket mørk chokolade
2 spsk. stødt kanel
2 tsk. natron

Glasur:
50 g blødt smør
250 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
½ dl god stærk friskbrygget kaffe
1 spsk. kakao

Sådan bager du kanelkage

  1. Smelt smørret. Rør smør og sukker sammen med en håndmixer. Kom kærnemælk i. Tilsæt hvedemel, chokolade, kanel og natron. Rør dejen sammen.
  2. Kom dejen i en bradepande 22 x 32 cm foret med bagepapir.
  3. Bag kagen ca. 50 min. ved 175 gr. på anden nederste ovnribbe. Stik et spyd i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere. Afkøl kagen.
  4. Rør glasuren sammen, til den er helt jævn, og fordel den over kagen.