Lækker klassisk okseburger med romanescosauce
SPONSORERET indhold

Lækker klassisk okseburger med romanescosauce

Intet overgår en klassisk burger med sprød salat og bacon. Prøv den med en krydret romanescosauce.

Foto: Henrik Freek Christensen
01. jan. 2014 | Opskrift | BoligLiv


Klassisk okseburger med romanescosauce

Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
600 g hakket oksekød
salt og peber
2 hjertesalat
4 tomater
syltede agurker
1-2 løg
8 skiver bacon
romanescosauce (se opskrift her)
4 burgerboller

1. Form kødet til 4 hakkebøffer, og krydr med salt og peber.

2. Skyl salat, afdryp, og snit den fint. Skær tomater, agurker og løg i skiver.

3. Steg bacon sprød på en tør pande eller i ovnen på en rist.

4. Grill bøfferne et par minutter på hver side. Lun eller grill burgerbollerne, og fyld med salat, bøffer, tomat, agurk, løg, bacon og romanescosauce.

Anbefalet til dig